Pagarināta akcija "Tautas grāmatu plaukts"

    Ziņa publicēta 04.11.2013
    Paldies, ka atsaucāties aicinājumam piedalīties akcijā "Tautas grāmatu plaukts" un vedinājāt iesaistīties arī lasītājus! Esam saņēmuši gan daļu no grāmatām, gan ziņas par intervijām un sižetiem reģionālajos laikrakstos un TV, kā arī jaukus video rullīšus, kas publicēti bibliotēku mājaslapās. Paldies!

    Īpaši aktīvi akcijas ietvaros darbojas - Rīgas Centrālā bibliotēka, Jelgavas Zinātniskā bibliotēka, Preiļu galvenā bibliotēka, Rēzeknes novada bibliotēkas, Cēsu centrālā bibliotēka, Kuldīgas bibliotēka, Skrundas bibliotēka, Balvu centrālā bibliotēka, Viļakas bibliotēka, Ogres centrālā bibliotēka, Lielvārdes bibliotēka un Rīgas Tehniskās universitātes bibliotēka.

    Atsaucoties uz cilvēku interesi, zvaniem un jautājumiem e-pastā, Latvijas Nacionālā bibliotēka ir izlēmusi grāmatu dāvināšanu Tautas grāmatu plaukta akcijai pagarināt līdz šā gada 1. decembrim. Oficiālu informāciju par akcijas termiņa pagarināšanu izplatīsim nākamās nedēļas sākumā.

    Datubāzē jau ievadītās grāmatas un ieskenētos ierakstus var aplūkot šeit: http://www.tautasgramatuplaukts.lv/gramatas
    Uzklikšķinot uz nosaukuma, nokļūsiet pie ieraksta un ziņām par grāmatu un tās dāvinātāju.

    Iepriecinoša ziņa!

    Sadarbībā ar Dailes teātri, aktīvākajam bibliotēkas kolektīvam (gan savākto grāmatu skaita ziņā, gan publicitātes aktivitāšu ziņā ), esam sarūpējuši desmit teātra biļetes uz kādu no jaukajām decembra izrādēm! Tāpēc aicinām jūs sniegt arī informāciju par publicitātes pasākumiem, ko esat veikuši šīs akcijas kontekstā, gan arī to, kā veicas ar grāmatu vākšanu. Informāciju par izrādi precizēsim tuvākajā laikā.

    Izsakām Jums sirsnīgu pateicību par atbalstu! Bez jums šī akcija nebūtu iespējama!

    Lai mums visiem veicas, vēl mēnesi strādājot pie šīs milzīgās akcijas, ko mūsu Eiropas kolēģi un sadarbības partneri jau atzinuši par unikālu - tādu, no kuras vēlāk mācīsies citas valstis.

     

    Kristīne Liniņa
    Komunikācijas un mārketinga nodaļa
    ‍Latvijas Nacionālā bibliotēka
    ‍Tālr.: 67287459; mob: 26066852
    ‍Evija Vjatere
    ‍Bibliotēku konsultatīvā centra vadītāja
    ‍Latvijas Nacionālā bibliotēka
    ‍E-pasts: evija.vjatere@lnb.lv
    ‍Tālr.: 67969130