Līdz 30. aprīlim aicina nominēt „Gada lielģimeni 2014”

    Ziņa publicēta 25.04.2014
    Titulam „Gada lielģimene 2014” un 1000 eiro naudas balvai līdz 30. aprīlim var nominēt ikvienu saliedētu, darbu mīlošu un aktīvu Latvijas ģimeni, kurā aug trīs un vairāk bērnu. Titula saņēmēji tiks paziņoti un apbalvoti 11. maijā Lielo ģimeņu dienas pasākumā Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

    Konkursu „Gada lielģimene 2014” jau piekto gadu rīko Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība un BIGBANK. Paralēli lielģimenes meklēšanai līdz 25. aprīlim tiek organizēts konkurss „Māmiņdiena mūsu ģimenē”, kurā daudzbērnu ģimenes brīvā formā var iesniegt savas svētku svinēšanas tradīcijas.

    „Ikviens iesūtītais pieteikums mums ir svarīgs, jo tas atgādina, ka mums blakus ir līdzcilvēki, kas novērtē daudzbērnu ģimenes, ir gatavi tās uzslavēt un vajadzības gadījumā arī palīdzēt tām tikt pamanītām. Tāpēc vēlētos aicināt ikvienu, kam draugu lokā ir ģimene ar trim vai vairāk bērniem, piesakiet viņu konkursam, jo iespējam tieši viņi, pateicoties jums, saņems titulu „Gada lielģimene 2014””, stāsta Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienībasvaldes priekšsēdētājsLeonīds Mucenieks.

    Lai nominētu kandidātu konkursam “Gada lielģimene”, pieteikums jāiesniedz rakstveidā, izmantojot elektronisko pieteikuma formu http://ej.uz/BIGBANK_Gada_lielgimene, vai arī tas jāsūta pa pastu uz adresi: Brīvības iela 151, Rīga, LV-1012 ar norādi „BIGBANK Lielo ģimeņu diena 2014”. Iesniegumā jānorāda informācija par ģimenes locekļiem, vecāku darbavietām, kontaktinformācija, dzīvesvietas adrese, kā arī ģimenes apraksts brīvā formā (informācija par sabiedrisko dzīvi, bērnu nodarbošanos, utt.). Pieteikumā jānorāda iesniedzēja vārds, uzvārds un kontaktinformācija. Savus priekšlikumus goda titula piešķiršanai var iesniegt jebkurš Latvijas iedzīvotājs, kā arī institūcijas un uzņēmumi.

    Savukārt konkursā “Māmiņdiena mūsu ģimenē”, ar mērķi noskaidrot, kādas ir Latvijas daudzbērnu ģimeņu māmiņdienas tradīcijas, aicinātas piedalīties visas Latvijas ģimenes, kurās aug trīs un vairāk bērnu. Pieteikumu konkursam “Māmiņdiena mūsu ģimenē” jāiesniedz līdz 25. aprīlim foto, video vai apraksta formā uz e-pastu: konkurss@bigbank.lv.

    Titula "Gada lielģimene" un konkursa „Māmiņdiena mūsu ģimenē“ ieguvējus noteiks īpaša komisija, kurā darbosies Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības valdes priekšsēdētājs Leonīds Mucenieks, Lielo ģimeņu dienas patronese Zane Vaļicka-Pētersone, BIGBANK vadītājs Latvijā Artis Bērziņš. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti Lielo ģimeņu dienā, kas norisināsies 11. maijā Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Titula ieguvējs saņems goda rakstu un naudas balvu no BIGBANK EUR 1000 apmērā (pēc nodokļu nomaksas), savukārt konkursa uzvarētāji balvas no mūsu atbalstītājiem.

    BIGBANK Lielo ģimeņu diena Latvijā notiek jau astoto gadu, savukārt tās laikā goda titula „Gada lielģimene 2014“ piešķiršana notiks piekto reizi. Ar informāciju par Lielo ģimeņu dienu un konkursu nolikumiem var iepazīties https://www.bigbank.lv/lv/lielogimenudiena.

     

    Papildu informācija:

    Agnija Greiziņa

    BIGBANK AS Latvijas filiāle

    Tālr. 67508674

    E-pasts: agnija.greizina@bigbank.lv

    Leonīds Mucenieks

    Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība
    Mob. +371 29378045

    E-pasts: LDGBApvieniiba@balticom.lv