Drošāka interneta diena

    Ziņa publicēta 20.01.2011
    Sveiciens visiem čaklajiem, radošajiem un enerģiskajiem bibliotekāriem, kas plāno piedalīties mūsu organizētajā konkursā "Radošais pasākums par drošību internetā manā bibliotēkā 2011".

    Vēlamies nodot svarīgu informāciju saistībā ar Drošāka interneta dienas aktivitātēm 8. februārī. Mēs organizēsim dažādas ar tēmu "Internets - tā nav spēle. Tā ir TAVA dzīve!" aktivitātes, viena no aktivitātēm būs diskusija "Internets zem lupas...", kuras mērķis būs izvērtēt un  analizēt, vai internets vairāk ir mums devis laba vai slikta. Notiks interneta „pozitīvā”/ „negatīvā” svēršana virtuālos svaros. Diskusijā piedalīsies dažādu jomu pārstāvji (informātikas skolotājs, pārstāvis no LBB, interneta drošības speciālists, TV seja, DJ un blogeris, mūziķis, sportists). Auditorijā būs apmēram 30 jaunieši (8.-12.klase).

    Diskusija tiks translēta tiešraidē apollo.lv portālā, 8.februārī no plkst. 12.30 - 14.00
    Vēlamies aicināt bibliotēkas, kas piedalīsies mūsu konkursā, atzīmēt bibliotēkās Drošāka Interneta dienu kopā ar mums, pieslēdzoties diskusijas tiešraidei un sūtot elektroniski savu viedokli par interneta izmantošanu, kā arī veicināt diskusijas ar jauniešiem savās bibliotēkās.

    Detalizētāka informācija par diskusijas tiešraidi tiks nosūtīta janvāra beigās!

    Lai veicas radošo aktivitāšu plānošanā, un liels paldies tām uzcītīgajām bibliotēkām, kas savus aprakstus mums ir jau atsūtījušas!



    "Net-Safe Latvia" Drošāka interneta centrs
    Latvijas Interneta asociācija
    tālr.:67281312; 27706277
    e-pasts:info@drossinternets.lv
    www.drossinternets.lv
    www.draugiem.lv/drossinternets
    www.twitter.com/drossinternets