Papildus informācija Monētu dienām

    Ziņa publicēta 04.03.2011
    Atsaucoties uz agrāk sūtīto informāciju  par Monētu dienām bibliotēkās, nosūtu virkni materiālu, ko varat izmantot, organizējot Monētu dienas savā bibliotēkā. Pielikumos atradīsiet:

    1/ Informatīvais plakātiņš ziņojumu dēlim word un pdf formātā – to varat izdrukāt vai nu melnbaltā vai krāsainā versijā;

    2/ Informatīvais plakātiņš izvietošanai pie lietotāju datoriem word un pdf formātā - to varat izdrukāt vai nu melnbaltā vai krāsainā versijā. Ieteicams izdrukāt uz stingrāka papīra, lai var izmantot pārlocītu;

    3/ paziņojuma teksts par Monētu dienām publicēšanai mājas lapā, novada/pilsētas ziņās vai citur pēc jūsu ieskatiem, nosūtīšanai vietējiem medijiem. Papildiniet ar savas bibliotēkas nosaukumu un papildus nepieciešamo informāciju!

     

    Monētu dienām bibliotēkās ir sagatavota speciāla interneta vietne www.monetudienas.lv

     

    Nobeigumā, PALDIES visām bibliotēkām, kuras jau pieteikušās organizēt pasākumu Monētu dienu ietvaros – jums nosūtīšu bankas sagatavoto prezentāciju ar atsevišķu e-pastu, jo tam ļoti liels apjoms.

    Prezentācija ir patiešām skaista – ļoti mākslinieciski izveidota. Būs prieks skatīties!

     

    Ja vēl kāda bibliotēka atrod par iespējamu noorganizēt prezentācijas noskatīšanos mazākā vai lielākā apmeklētāju lokā – uzrakstiet man un es nosūtīšu jums prezentāciju.

     

    Lai izdodas visas jūsu pašu un mūsu kopīgās ieceres!

    Sandra Vīgante,
    sabiedrisko attiecību vadītāja
    "Trešais tēva dēls" publisko bibliotēku attīstībai
    sandra.vigante@kis.gov.lv
    67844885; 26565471