GRAMATU STARTA jaunā sezona ir klāt!

    Ziņa publicēta 12.09.2018
    Ir sācies jauns mācību gads un Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība no jauna aicina bibliotēkas projektā "Grāmatu starts"!

    Gaidīsim pulkā gan tās bibliotēkas, kas šo programmu īsteno jau vairākus gadus, gan jaunus dalībniekus lielās un mazās bibliotēkās no visas Latvijas!

    "Grāmatu starts" ir lasīšanas veicināšanas programma pašiem mazākajiem - pirmsskolas vecuma bērniem (ieteicamais vecums 3-4 gadi),
    lai iepazīstinātu tos ar bibliotēku, ar aizraujošo grāmatu pasauli un stiprinātu lasīšanas tradīcijas ģimenē (vairāk par programmu).

    Bērnu un vecāku jau iemīļotais projekts joprojām var notikt, pateicoties tikai ziedotāju un pašvaldību atbalstam.
    Arī šogad no LNB Atbalsta biedrības puses varēsim segt pusi no "pūcīšu komplektu" izmaksām, otru pusi sedzot no bibliotēkas/pašvaldības budžeta
    (t.i., ja plānojat projektā iesaistīt 10 bērnus, tad 5 komplektus saņemsiet kā dāvinājumu un rēķins būs jāapmaksā tikai par otriem 5 komplektiem). 
    Viena "Grāmatu starta" komplekta izmaksas ir 25 EUR, tajā ietilpst īpaši šim projektam izgatavota auduma mugursomiņa un mīkstā rotaļlieta ar projekta simbolu pūčulēnu, lasāmgrāmatiņa un informatīvais/metodiskais materiāls vecākiem.

    Ar prieku atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem par "Grāmatu startu" - tālr. 67843767, un gaidīsim Jūsu pieteikumu, ko atradīsiet ŠEIT (lūdzam anketu sūtīt elektroniski uz gaisma@gaisma.lv līdz 20. septembrim).
     

    P.S. Joprojām gaidām projekta kopsavilkumu no tām bibliotēkām, kurās "Grāmatu starta" nodarbības notika 2017./2018. gada sezonā.
    Paldies bibliotēkām, kuras atskaiti kopā ar publikācijām un fotogrāfijām ir jau atsūtījušas!




    Latvijas Nacionālās bibliotēkas
    ATBALSTA BIEDRĪBA
    Tālr. 67843767; Mob.26049819
    E-pasts: gaisma@gaisma.lv;
    www.gaisma.lv