Bērnu žūrija 2011

    Ziņa publicēta 28.04.2011
    Klāt pavasaris un kopā ar to - Bērnu žūrija 2011! Šogad mēs to paplašinām, piedāvājot arī jauniešu literatūru, tātad - klāt Bērnu/ Jauniešu žūrija!

    Ir pienācis laiks bibliotēkām sākt pieteikties šī gada žūrijai, pielikumā atradīsiet pieteikumu, ko lūgums aizpildīt un atsūtīt LNB Bērnu literatūras centram uz adresi Tērbatas 75, Rīga, LV-1001 vai elektroniski berni@lnb.lv   līdz 13.maijam.
    Gribam pievērst Jūsu uzmanību pieteikuma veidlapas ceturtajam punktam, kurā lūdzam norādīt vai ir nepieciešams atbalsts Bērnu žūrijas 2011 grāmatu iegādei, jo, kā jau katru gadu, arī šogad iesniedzām projektu Valsts Kultūrkapitāla fondam ar lūgumu atbalstīt projekta realizāciju. VKKF iespēju robežās ir atbalstījis Bērnu/ Jauniešu žūriju arī šogad, bet diemžēl šis finansējums ir nepietiekošs, lai varētu iepirkt visu grāmatu kolekciju visām bibliotēkām, kas pieteiksies projektā.  
    Lūdzam Jūs norādīt, vai šogad jums būs kāda iespēja pašiem iegādāties Bērnu/ Jauniešu žūrijas grāmatas un ja būs, lūdzu, norādiet, cik lielu summu varēsiet tam tērēt, lai varam plānot kopējās izmaksas.
    Šī informācija mums ir svarīga arī tādēļ, ka mūsu sadarbības partneri - LNB Atbalsta biedrība kopā ar portālu ziedot.lv arī šogad ir izteikusi vēlmi palīdzēt ar atbalsta meklēšanu grāmatu iegādei. Lai šie meklējumi būtu sekmīgāki, nepieciešama precīza informācija, cik bibliotēkām un cik liels atbalsts ir nepieciešams.
    Drīzumā izsūtīsim informāciju par Bērnu/ Jauniešu žūrijas 2011 grāmatu kolekciju, lai varat sākt plānot savu darbu.

    Ar saulainiem sveicieniem,
    LNB Bērnu literatūras centra kolēģu vārdā,
    Ilze Čilipāne
    LNB BAI Bērnu literatūras centra galvenā bibliotekāre
    Tālr.: 67312792
    e-pasts: berni@lnb.lv; ilze.cilipane@lnb.lv