Dāvinās Bērnu žūrijas grāmatas

    Ziņa publicēta 31.05.2011
    LNB Atbalsta biedrība īsteno projektu „Sirsniņa prasa, lai bērniņš lasa”, kura mērķis ir atbalstīt lasīšanas veicināšanas programmas „Bērnu/jauniešu žūrija” darbību, nostiprinot lasīšanas tradīciju Latvijā, veicinot bērnos lasītprieku un nodrošinot kvalitatīvas Latvijā izdotās bērnu un jauniešu literatūras izplatību un pieejamību Latvijas publiskajās un skolu bibliotēkās.

    Dalību „Bērnu/jauniešu žūrijā” šogad pieteikušas tikai 350 bibliotēkas, iepriekšējos gados ir bijis par 200 bibliotēkām vairāk. Aicinām atsaukties un pieteikties  bibliotēkas, kuras vēlas piedalīties 2011. gada „Bērnu/jauniešu žūrijā”, bet līdzekļu trūkuma dēļ šogad savu dalību nav pieteikušas, jo nav iespējams iegādāties „Bērnu/jauniešu žūrijas” grāmatu komplektu.

    Pieteikumus lūdzam sūtīt  līdz 10. jūnijam uz e-pastu
    : berni@lnb.lv Pieteikuma anketu atradīsiet pielikumā! Pieteikuma aizpildīšana dod bibliotēkai iespēju pieteikties „Bērnu/jauniešu žūrijas” grāmatu dāvinājumam, bet negarantē tā saņemšanu. Dāvinājuma saņemšanas gadījumā bibliotēka kļūst par VKKF projekta „Bērnu/jauniešu žūrija” dalībnieci un pilda pieteikumā norādītās saistības. Dāvinājumu skaits būs atkarīgs no saņemto ziedojumu apjoma. Centīsimies palīdzēt pēc iespējas vairākām bibliotēkām! Priecāsimies atbildēt uz visiem Jūsu jautājumiem! LNB Atbalsta biedrības tālrunis 67843767

    LNB Atbalsta biedrība kopā ar sabiedrībā zināmām personām – projekta vēstniekiem vāks līdzekļus, lai palīdzētu bibliotēkām iegādāties žūrijas grāmatu komplektus un dotu iespēju bērniem lasīt labākās un jaunākās grāmatas un piedalīties „Bērnu žūrijā”. Par projekta vēstniekiem jau piekrituši būt: Evelīna Strazdiņa (Kovaļevska), Kārlis Kazāks, Andris Sējāns, Una Gavare, Irīna Pīgozne, Mārtiņš Zemītis, Lauris Liepa, Inese Zandere, Sarmīte Ēlerte, Ilze Dobele, Elīna Bīviņa, Ilze Egle, Toms Auškāps, Dace Vizule, Indra Sproģe, Gatis Rozenfelds, Lienīte Osipova, Aurēlija Anužīte – Lauciņa, Lauris Aleksejevs, Dāvis Auškāps, Ingus Ulmanis, Daina Jāņkalne. Vēstnieka galvenais uzdevums ir stāstīt un aicināt cilvēkus ziedot portālā www.ziedot.lv bērnu grāmatām.

    Dariet zināmu mums savu vajadzību, lai kopā ar vēstniekiem varam Jums palīdzēt!

    Olita Pričina-Voitika
    LNB Atbalsta biedrības
    Direktore
    Talr. 7296433, 26470109
    e-pasts: olita@gaisma.lv