Jaunākā informācija par Bērnu/Jauniešu žūriju 2011

    Ziņa publicēta 11.07.2011
    Iepazīstieties ar aktuālāko informāciju par Bērnu/Jauniešu žūriju 2011.

    Bibliotēku saraksts, kas pieteikušas savu dalību Bērnu/Jauniešu žūrijā 2011 apskatāms ŠEIT. Lūgums, aplūkot to un pārliecināties, ka viss ir kārtībā. Ja ir kādas neskaidrības vai jautājumi, zvaniet, centīsimies tos atrisināt. Atgādinām, ka ir iespējams saņemt Bubblicious košļājamās gumijas un plakātus! Ir gatavs arī Bērnu/Jauniešu žūrijas 2011 plakāts un buklets, ko varat saņemt Bērnu literatūras centrā (iepriekš piezvanot pa tālruni 67312792).

      Šogad esam iespieduši vairāk plakātus ar mērķi, lai Jums ir iespēja plašāk reklamēt sevi un Bērnu/Jauniešu žūriju, nekautrējaties, izvietojiet tos sabiedriskās vietās (bibliotēka, skola, pašvaldība, vietējais doktorāts, informācijas stendi utt.). Plakāts JPG formātā lejuplādējams ŠEIT.

      Tuvākajā laikā plānojam uzsākt iepirkt Bērnu/Jauniešu žūrijas 2011 grāmatas par VKKF piešķirto finansējumu. Tā kā tas ir nepietiekams, visiem diemžēl palīdzēt nevarēsim. Pirmajā posmā atbalsts būs aptuveni 90 bibliotēkām, kuras apziņosim atsevišķi. Izvēloties sākotnēji atbalstāmās bibliotēkas, tika ņemts vērā iesaistīto bērnu skaits iepriekšējā gadā, aktivitāte projektā un objektīvā iespēja piesaistīt finansējumu no vietējās pašvaldības. Otrajā posmā grāmatas palīdzēs iepirkt LNB Atbalsta biedrība par saziedotajiem līdzekļiem. Iespēju robežās tiks iepirkta U.Ausekļa grāmata „Runcis Francis, jeb, Pasaule sēd uz velosipēda” visām bibliotēkām, kurām līdz šim tas nav izdevies!

       
      LNB Bērnu literatūras centra kolēģu vārdā,
      Ilze Čilipāne
      LNB BAI Bērnu literatūras centra galvenā bibliotekāre
      e-pasts:
      berni@lnb.lv
      Tālr
      .: 67312792