Gada pirmais seminārs bibliotēku darbiniekiem

    Ziņa publicēta 07.02.2013
    13.februārī bibliotēkā notiks šī gada pirmais seminārs madonas, cesvaines, Ērgļu, Lubānas un Varakļānu novadu bibliotēku darbiniekiem, tā ietvaros plkst. 13:30 tikšanās ar Madaru Rutkeviču un Agnesi Rutkeviču projekta "Literārais maratons: iepazīsimies - jaunie  dramaturģijas autori jauniešiem” ietvaros.

    Semināra ievaddaļā tiks sniegts ieskats 2012.gada darba rezultātu kopsavilkumā un ieskicētas 2013.gada prioritātes un aktualitātes.
    Cesvaines bibliotēkas vadītāja Vēsma Nora dalīsies iespaidos pēc pieedzes apmaiņas brauciena.
     SIA „Madonas slimnīca” fizioterapeite Vita Grava runās par visiem tik aktuālo jautājumu :Ergonomikas pamatprincipi pie rakstāmgalda un terapeitisko vingrojumu izvēle darba paužu laikā".
    Sarkaņu pagasta bibliotēkas vadītāja Irina Bačuka un Cesvaines bibliotēkas bērnu nodaļas vadītāja Līga Čevere stāstīs par improvizācijas spēļu metodikas izmantošanu bibliotekāra darbā.
    R. Blaumaņa memoriālmuzeja Braki vadītāja Zinta Saulīte runās par šī gada aktuālāko jubileju - mūsu novadniekam Rūdolfam Blaumanim - 150 un par aktivitātēm, kas jau notikušas un kas plānotas saistībā ar šo notikumu.
    Bet 13:30 unikāla iespēja tikties ar jaunajām dramaturģēm Madaru Rutkeviču un Agnesi Rutkeviču projekta „Literārais maratons: iepazīsimies - jaunie  dramaturģijas autori jauniešiem” ietvaros.

    Semināra programma pieejama ŠEIT.