Aicina piedalīties informatīvā seminārā par ES neformālās izglītības programmu „Jaunatne darbībā”

Ziņa publicēta 15.01.2010
Valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” (JSPA) aicina piedalīties informatīvā seminārā par iespējām veidot projektus Eiropas Savienības neformālās izglītības programmā „Jaunatne darbībā”. Seminārs notiks 2010.gada 10.februārī plkst. 11:00 viesnīcas „Rīga” konferenču zālē 5.stāvā, Aspazijas bulvārī 22. 

Programma „Jaunatne darbībā” sniedz iespēju darboties neformāli, veidot un īstenot projektus nacionālā un starptautiskā līmenī, sadarboties ar citu valstu jauniešiem, iegūt nozīmīgas prasmes un iemaņas, attīstot jaunatnes jomu Eiropā un Latvijā. Programmas mērķis ir veicināt Eiropas pilsonības apzināšanos un iesaistīt jauniešus Eiropas nākotnes veidošanā. Pasākumā JSPA pārstāvji informēs interesentus par jauniešu apmaiņu un jauniešu iniciatīvu projektiem, Eiropas Brīvprātīgo darbu, kā arī citiem projektu veidiem programmā „Jaunatne darbībā”.

Aicinām pieteikties visus interesentus – jauniešus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, skolēnus, studentus, pedagogus, pašvaldību un valsts iestāžu darbiniekus – ikvienu, kuram ir cieša saskarsme ar jauniešiem, interese un motivācija darboties neformālajā izglītībā.

Seminārs ir bez maksas! Lai pieteiktos semināram, jāaizpilda pieteikuma anketa un jāatsūta uz JSPA līdz 2010.gada 8.februārim (e-pasts ieva.kulmane@jaunatne.gov.lv, fakss 67358060). Pieteikuma anketa un sīkāka informācija par programmu „Jaunatne darbībā” pieejama mājas lapā, www.jaunatne.gov.lv.

Semināra darba kārtība

11:00 - Ievads
11:15 - Filma „Maināmies?” + Jauniešu apmaiņas projekti
11:40 - Jauniešu iniciatīvu projekti
12:00 - Kafijas pauze
12:15 - Eiropas Brīvprātīgais darbs
12:30 – Citi projektu veidi
12:45 – Eiropas jaunatnes informācija tīkls EURODESK
13:00 – Jautājumi

Sīkāka informācija:

Ieva Kulmane
Komunikāciju daļas vadītāja
V/A "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra"
Tālr. 67221875
E-pasts: ieva.kulmane@jaunatne.gov.lv
www.jaunatne.gov.lv